Tiesitkö, että voit käyttää Mepsiä yksityisasiakkaiden töissä? Mepsillä voit vaivatta näyttää yksityisasiakkaalle mitä työ tulee maksamaan. Yhteenvetoja voi helposti muokata siten, että ne ovat yksityisasiakkaille helpompia ymmärtää. Tässä näytämme kuinka sinun tulee toimia.

Katso yhteenveto laskelmanäytöstä

Klikkaa laskelman summaa.

Klikkaa ”Yhteenveto kustannuksista”.

”Yhteenveto kustannuksista” avautuu.

”Yhteenveto kustannuksista” näkymän valinta

Avaa alasvetovalikko klikkaamalla nuolikuvaketta.

Kolme valintavaihtoehtoa avautuu:

Näytä kaikki sarakkeet - mWu.

Näytä kaikki sarakkeet – EUR.

Piilota kustannussarakkeet.

Alla näet kuvauksen siitä, mitä kyseiset kolme eri yhteenvetovaihtoehtoa sisältävät

Näytä kaikki sarakkeet – mWu

Näyttää määrän, työn (mWu), materiaalin ja

työ + materiaali yhteensä. mWu voi olla

yksityishenkilölle liian vaikea ymmärtää.

Näytä kaikki sarakkeet – EUR

Näyttää määrän, työn (EUR), materiaalin ja

työ + materiaali yhteensä. Yksityishenkilölle

helpompi ymmärtää.

Piilota kustannussarakkeet

Näyttää ainoastaan määrän, joka sopii tilanteeseen, jolloin ei haluta näyttää

rivikohtaisesti työkustannuksia, materiaalikustannuksia tai yhteissummaa.

Kun luot Meps-hankkeen yksityismarkkinoille tarvitset hankkeen tilaajaksi yleisen sopimuksen.

Lue yleisestä sopimuksesta enemmän täältä:

Kuinka käytän yleistä sopimusta?

Kuinka luon yleisen sopimuksen?