Yhteyshenkilön ryhmätunnisteet hankkeessa

Jos hankkeen yhteyshenkilö vaihdetaan, poistetaan Tietoja hankkeesta -sivun Tunnisteet-kohdasta poistettuun yhteyshenkilöön liittyvät tunnisteet ja lisätään uuteen yhteyshenkilöön liittyvät tunnisteet. Yhteyshenkilön vaihdon yhteydessä myös hankkeen muut mahdolliset tunnisteet poistetaan.

Tunnisteet luodaan Meidän yritys -sivulla kohdassa Ryhmät ja liitetään käyttäjiin käyttäjätileissä kohdassa Ryhmät. Hankkeen Tunnisteet-kohtaan voi myös lisätä Meidän yritys -sivulla lisättyjä tunnisteita.

Päivityksiä hankkeen kuvissa ja asiakirjoissa: uusi ulkoasu ja mahdollisuus jakaa kansio

Hankkeen Kuvat ja asiakirjat -näytön ulkoasua on päivitetty kansiorakenteen sijoittelun ja kansioiden otsikoiden osalta.

Kansion jakaminen hankkeen toisen osapuolen kanssa on nyt mahdollista. Kansio luodaan painikkeesta ”+ Kansio”.  Kansion voi jakaa valitun osapuolen kanssa valitsemalla Käyttöoikeudet-kohdasta vaihtoehto Jaettu toisen osapuolen kanssa ja osapuoli kenen kanssa kansio halutaan jakaa. Muilla hankkeen osapuolilla ei ole pääsyä kahden osapuolen kesken jaettuun kansioon.

Parketti-, laminaatti- ja puulattiakoodeja koskeva muutos

Parketti-, laminaatti- ja lautalattiakoodit on tarkistettu ja niiden koodirakenne on uusittu. Koska tämä voi vaikuttaa pintamateriaaleja koskeviin vakuutusehtoihin MEPSissä, uusi ja vanha koodirakenne ovat käytettävissä rinnakkain 10. syyskuuta asti.

Ohjesivuillamme näet listan kaikista muutetuista koodeista. Voit myös käyttää koodityökaluamme koodien lajitteluun ja hakemiseen. Lisäksi koodityökalu näyttää, mitkä olemassa olevat tai uudet koodit korvaavat poistetut koodit. MEPS-koodimuutosten tarkastelutyökalu