Kosteuseristyksen uudet koodit

Kosteuseristyksen koodeja on tarkastelun seurauksena muokattu. Kulmavahvikkeiden ja putkiläpivientien laskentatapa on muuttunut.

Lue tehdyistä muutoksista lisää täältä.

Kumppaniverkosto – Partner Network

Kumppaniverkosto on uusi ominaisuus, joka mahdollistaa paremman yleiskuvan yhteistyökumppaneistasi ja tehokkaamman kumppanihallinnan MEPSissä. Saat yleiskuvan kunkin kumppanin avoimista hankkeista, sekä mahdollisuuden laittaa kumppani järjestelmässä tauolle. Tämä voidaan tehdä sekä organisaatio- että kustannuspaikkatasolla.

Lue kumppaniverkostosta lisää täältä.

Osapuolen kutsuminen hankkeeseen

Osapuolen kutsusivun ulkoasu on muutettu, mutta sisältö on aikaisempaa vastaava, lukuun ottamatta osapuolen käynnissä olevien hankkeiden lukumäärä.

Järjestelmä ehdottaa maantieteellisesti lähintä kumppania. Jos halutaan kutsua jokin toinen kumppani, tulee klikata Näytä kaikki, ja valita kutsuttava kumppani.