Käyttäjäluettelon suodattaminen kustannuspaikan perusteella
Kustannuspaikkoja käyttäville organisaatioille on käyttäjäluettelossa käyttäjälle aikaisemmin näytetty kaikkien kustannuspaikkojen käyttäjät. Käyttäjä voi nyt suodattaa luetteloa siten, että hän näkee vain ne käyttäjät, jotka kuuluvat samaan kustannuspaikkaan tai samoihin kustannuspaikkoihin kuin hän itse.

Ilmoitus, kun aliurakoitsijan ja hankkeen osoitteen välinen etäisyys puuttuu
Kun pääurakoitsija kutsuu aliurakoitsijan hankkeeseen, antaa MEPS nyt ilmoituksen tapauksissa, joissa pääurakoitsija ei ole määritellyt aliurakoitsijan ja hankkeen välistä etäisyyttä.

Luo alihanke (aikaisemmin As Oy) laajemmilla tiedoilla
Asunto-osakeyhtiötoiminto on nyt nimetty alihankkeeksi. Olemme myös lisänneet toimintoon useampia kenttiä, jotta alihanketta luodessa voidaan antaa enemmän tietoa. Tällöin käyttäjän ei tarvitse aina siirtyä alihankkeeseen lisäämään tietoa.