Uloskirjaus tarkastussovelluksesta

MEPSin tarkastussovelluksessa on käyttäjä aikaisemmin kirjattu ulos automaattisesti 8 tunnin jälkeen riippumatta siitä, onko käyttö ollut aktiivista tai passiivista. Nyt uloskirjaus tapahtuu samoin kuin MEPSin selainsovelluksessa meps.net, eli silloin, kun tarkastussovellusta ei ole käytetty 8 tuntiin.

Parannettu suorituskyky tiedostojen lataamisessa tarkastussovelluksesta

Olemme parantaneet suorituskykyä siten, että suurempien kuvien ja videoiden lataaminen tarkastussovelluksesta selainsovellukseen meps.net toteutuu nopeammin.

Muutettu oletusarvo materiaaliyhteyksissä

Kun laskelmassa luodaan yhteys oman materiaalihinnaston materiaalista MEPS-materiaaliin, on materiaaliyhteydelle annettava materiaaliyksikön muuntoarvo. Materiaaliyhteyden luomisen helpottamiseksi olemme muuttaneet muuntoarvon oletusarvon 0 oletusarvoksi 1. Oletusarvoa voi tietenkin muokata, kuten aiemminkin, kun muuntokerroin poikkeaa oletusarvosta.