Päivityksiä MEPSin suorituskyvyn parantamiseksi

Hakutoiminto hankenäkymässä

Hankenäkymän hakutoimintoa on päivitetty järjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi. Nyt hakusanan kirjoittamisen jälkeen on klikattava painiketta Hae, jotta hakutoiminto käynnistyy. Kun hakusuodattimia käytetään, on suodatinvalintojen jälkeen klikattava painiketta Hae tai painettava näppäintä Enter, jotta suodatustoiminto käynnistyy.

Hakutoiminto arkistonäkymässä

Arkistonäkymän hakutoimintoa on päivitetty järjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi. Esiasetettu suodatin rajaa haun enintään vuoden takaisiin hankkeisiin. Haettaessa vanhempia hankkeita, täytyy suodatinasetuksia muuttaa. Hankkeita hakiessa täytyy kirjoittaa hakusana ja sitten klikata painiketta Hae tai painaa näppäintä Enter, jotta hakutoiminto käynnistyy. Suodattimia käytettäessä täytyy suodatinvalintojen jälkeen klikata painiketta Hae tai painaa näppäintä Enter, jotta suodatustoiminto käynnistyy.