Projektisuunnitelma

Urakoitsija voi laatia hankekohtaisen projektisuunnitelman silloin, kun hänet on kutsuttu hankkeeseen roolissa pääurakoitsija. Projektisuunnitelman tavoite on antaa kaikille hankkeen osapuolille yleisnäkymä hankkeen etenemiseen. Projektisuunnitelma koostuu työtilauksista ja niiden toiminnoista (purku, kuivaus, puhdistaminen, jälleenrakennus). Projektisuunnitelman päivämäärät määräytyvät kunkin työtilauksen aloitus- ja valmistumispäivämäärän mukaan. Kun alustava projektisuunnitelma on laadittu, sitä ei voi muuttaa. Todellinen projektisuunnitelma näytetään kuitenkin aina hankkeen työtilausten tilanteen mukaisesti.

 

 

Uusi näkymä MEPSissä: Seuranta

Kaikille MEPS-käyttäjille on käytettävissä uusi näkymä. Tämä Seuranta-näkymä näyttää kunkin hankkeen tilan suhteessa hankkeen eri toimenpiteiden tilaan. Toimenpiteet ovat "projektisuunnitelma laadittu", "purku", "kuivaus", "puhdistaminen", "jälleenrakennus" sekä "valmis hankkeessa". Näitä toimenpiteitä seurataan ja niiden tilasta ilmoitetaan aloitus- ja valmistumispäivämäärien perusteella. Ilmoittamisessa käytetään erilaisia tilasymboleita, joista käyttäjä näkee, kenen ja milloin eri toimenpiteet on suoritettava. Seuranta-näkymässä olevia tietoja on myös mahdollista suodattaa hankkeen eri ominaisuuksien mukaan (esim. kustannuspaikat, yhteyshenkilöt, tunnisteet jne.)

 

 

Viestit - Päivitetty toiminnallisuus 

Yleiseen viestitoimintoon on otettu käyttöön uusia laajennettuja toimintoja, kuten keskustelun "tykkäys" ja "merkitseminen".

Jos seuraat ilmoituksia sijaisena ja vastaat keskusteluihin, chat-keskustelussa näytetään selkeästi, kuka on asetettu sijaiseksi.

Lisäksi ”kelluva” viestitoiminto on nyt käytettävissä eri näkymien oikeassa alakulmassa, ja siinä on samat laajennetut toiminnot kuin yleisessä viestitoiminnossa.


 

Päiväys ja kellonaika kuvissa

Kuvat, jotka ovat MEPSin ”Kuvat ja asiakirjat” alla, sisältävät jatkossa tiedon kuvien ottamisajankohdasta (jos tämä tieto löytyy kuvatiedostosta) sekä siitä, milloin kuva on tuotu MEPSiin.