Kun valmista tarkastusta täytyy muokata / täydentää, siirry hankkeessa Tietoja hankkeesta -sivulle kohtaan Tarkastukset ja klikkaa tarkastusrivin oikeasta laidasta kolme pistettä (...) ja valitse Kopioi.

Kysymykseen Kopioidaanko tarkastus? vastaa Kyllä, jatka.

Klikkaa luonnostilassa olevan tarkastuskopiorivin oikeasta laidasta kolme pistettä (...) ja valitse Vaihda tarkastaja.

Valitse tarkastaja, määrittele tarkastuksen tiedot ja osoita tarkastus tarkastajalle tehtäväksi.

Jos vaihdat tarkastuskopiossa tarkastuksen lomaketta, kopioituvat tekstit ja kuvat niistä lomakkeen kohdista, jotka ovat myös uudessa lomakkeessa. Muut alkuperäiset lomaketiedot katoavat tarkastuskopiosta, mutta säilyvät alkuperäisessä valmiissa tarkastuksessa. Pohjapiirrokset ja kosteusmittauspöytäkirja koskevat koko hanketta, joten älä poista niitä tarkastuskopiosta.