Uuden kosteusmittauspöytäkirjan päivitys
Jokin aika sitten julkaisimme uuden kosteusmittauspöytäkirjan. Saadussa palautteessa toivottiin eniten mittauspisteiden ja -arvojen poisto- ja muokkausmahdollisuutta kosteusmittauspöytäkirjasta. Nyt mittauspisteiden poisto ja muokkaus sekä mittausarvojen poisto on mahdollista.

 

Hankkeen osapuolen tila näytetään hankkeen yhteyshenkilöissä
Kun hankkeen osapuoli merkitsee hankkeen valmiiksi, näytetään tämä tieto hankkeen yhteyshenkilölistauksessa, jolloin on helpompaa nähdä, mitkä osapuolet ovat aktiivisia hankkeessa.


Vahinkoasiasivun uusi ulkoasu

MEPSin ulkoasun muokkaus on käynnissä, ja tällä kertaa muutoksen kohteena on vakuutusasiasivu.

 

Uusi navigointi tarkastukseen

Tarkastusosio on siirretty uuteen paikkaan. Tarkastukset ja uusien tarkastusten luominen löytyy nyt kohdasta Tietoja hankkeesta.


 

 

Muutoksia MEPS-materiaaleissa

Yleisimmin käytettyjen MEPS-materiaalien nimikkeitä ja mittoja on päivitetty vastaamaan Suomessa käytettäviä materiaaleja. Lisäksi 62 materiaalin osalta on hinta päivitetty vastaamaan Suomen kuluttajahintatasoa ja MEPS-materiaalihinnastoon on lisätty 50 uutta suomalaista materiaalia, joissa on suomalaiset kuluttajahinnat.

 

MEPSin Suomen materiaalien osalta hintapäivitykset tehdään kaksi kertaa vuodessa, elleivät oleelliset markkinahintamuutokset edellytä muuta. Tarkkojen materiaalihintojen saamiseksi suosittelemme käyttämään sovittuja tai omia materiaalihinnastoja.

 

Tutustu muutoksiin