Viitemittaus ja uusia valintavaihtoehtoja MEPSin kosteusmittauspöytäkirjassa

Kosteusmittauspöytäkirjassa voit nyt valita materiaaliksi ja mittauskohdaksi vaihtoehdon muu, kun mikään muu vaihtoehto ei ole sopiva. Mittausmenetelmään olemme lisänneet vaihtoehdon viitemittaus, jota varten ei määritetä mittaria, vaan valitaan vaihtoehdoista kuiva, kostea ja märkä.

Tarkastussovelluksen uusi kameraratkaisu Android-laitteille

Android-laitteissa voi MEPS-tarkastussovelluksessa lisätä kuvatekstin kuvan oton yhteydessä. Tämä on tehty helpottamaan kuvien käsittelyä ja hallintaa sekä parantamaan suorituskykyä.

Urakoitsijoille tilastoja MEPS-hankkeiden etenemisestä

Urakoitsijat, joilla on laajin MEPS-lisenssi, voivat nyt nähdä tilastojaan MEPSistä. Tilastojen tarkoitus on antaa hyvä käsitys MEPSin käytöstä sekä kustannus- että prosessinäkökulmasta. Se tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet arvioida MEPSissä tapahtuneen liiketoiminnan kannattavuutta.

Liitä laskelmakoodit työtilaukseen

Voit nyt liittää laskelmakoodeja työtilaukseen. Työtilauksen toteuttava henkilö voi merkitä koodit suoritetuiksi ja tarvittaessa lisätä koodeihin kommentteja.

Lisätäksesi koodit työtilaukseen luo työtilaus normaalisti ja lisää sille suorittaja. Tämän jälkeen laskelmakoodit liitetään oikeasta yläkulmasta. Laskelmassa on nähtävissä mitkä koodit on liitetty työtilaukseen.