Tietojen omistaja vastaa siitä, että henkilötiedot ovat oikein ja ajantasalla Mepsissä.

Tietojen omistaja on organisaatiossa henkilö, joka on saanut rekisterinpitäjältä valtuutuksen päättää tiedoista.

Tietojen omistajalla on jokin seuraavista rooleista Mepsissä:
- Meps Pääkäyttäjä
- Meps Sopimusvastaava

Pääkäyttäjän tulee säännöllisesti tehdä seuraavaa:

Käyttäjä, jolla ei enää ole pääsyä lisenssiin, tulee poistaa (käyttäjään liittyvä laskelmahistoria jää talteen järjestelmään). Jos käyttäjä on yhteyshenkilö joissakin hankkeissa, tulee näihin hankkeisiin päivittää uusi yhteyshenkilö ennen käyttäjän poistamista.

• Siirry kohtaan Meidän yritys.
  • Siirry kohtaan Käyttäjät.
  • Klikkaa roskakorikuvaketta käyttäjärivin päässä.
  • Vastaa Kyllä, poista kysymykseen ”Poistetaanko käyttäjä?”.

Käyttäjän yhteystietojen päivittäminen:

• Siirry kohtaan Meidän yritys.
  • Siirry kohtaan Käyttäjät.
  • Klikkaa sen käyttäjän käyttäjäriviä, jonka tietoja haluat päivittää.
  • Korjaa yhteystiedot.
  • Muutokset takkentuvat automaattisesti.