Aktiivinen kuivauspöytäkirja MEPSissä
Aikaisemmin kosteusmittauspöytäkirja on MEPSissä sidottu tiettyyn tarkastukseen. Kun tarkastus on suoritettu loppuun, on myös kosteusmittauspöytäkirja tullut loppuun suoritetuksi. Nyt kosteusmittauspöytäkirja on entisen käytännön sijaan sidottu hankkeeseen, ja samalla sen nimitys on muutettu kuivauspöytäkirjaksi. Kuivauspöytäkirjan voi luoda, ja sitä voi käsitellä sekä tarkastuksessa, työtilauksessa että suoraan hankkeessa. Kuivauspöytäkirja elää koko hankkeen elinkaaren ajan tai niin kauan kuin käyttäjä haluaa. Kuivauspöytäkirja voidaan merkitä loppuun suoritetuksi, jolloin kuivausraportti muodostuu.


Mittapisteet voidaan, kuten aikaisemminkin, asettaa pohjapiirrokseen. Mittapisteiden väri on muuttunut keltaiseksi sekä MEPSin piirrostyökalussa että MEPS Floor Plan Creator -integraatiossa.



Uusia ja päivitettyjä tarkastuslomakkeita
Luonnonilmiö-, vesi- ja palovahinkolomakkeet on päivitetty tukemaan Suomen markkinoiden tarvetta. Olemassa oleviin lomakkeisiin on lisätty kolme kysymystä, ja laajoja vahinkoja varten on luotu kolme uutta lomaketta neljällä lisäkysymyksellä.



Yleinen tarkastuspöytäkirja
Nyt on MEPSissä on käytettävissä uusi yleinen tarkastuslomake, jonka käyttäjä voi nimetä. Tätä voidaan käyttää erilaisiin tilanteisiin tai pöytäkirjana.



Piirrostyökalu MEPSissä

MEPSin piirrostyökalu on saanut uuden ulkoasun ja tukee nyt selkeämmin mittapisteiden asettamista.



Kohteen kuvaus ja Käytännön tietoja 

Näiden sivujen ulkoasu on päivitetty. Sivujen toiminnot ovat säilyneet ennallaan.



Muutoksia MEPSin kaappikoodeissa 

Olemme tehneet muutoksia MEPS-laskelman kaappikoodeihin. Koodit on mukautettu nykyaikaisten, useita laatikoita ja yksityiskohtia sisältävien, keittiöiden rakentamiseen. Monia koodeja on poistettu ja korvattu uusilla koodeilla.
Lue lisää alta.
https://kiinteistot.cabgroup.fi/fi/support/solutions/articles/9000212241-muutoksia-meps-laskelman-kaappikoodeissa