Laskelmanäytössä näytettävät yhteenvedot

Nyt kustannusyhteenvedot löytyvät myös laskelmasta. Poikkeuksena piakkoin uudistuva materiaalilista. Yhteenvetovalinnan voi tehdä suoraan laskelmanäytössä, jossa yhteenvedon avaaminen uudelle välilehdelle tai lataaminen on myös mahdollista.


”Samanlaisten tilojen määrä” 

”Samanlaisten tilojen määrä” on jälleen mahdollista antaa hankkeissa, pl. vakuutusyhtiöhankkeet. Se löytyy laskelmassa tilan mitoista ja aloista. Ominaisuutta on pyydetty takaisin hankkeisiin, joissa vakuutusyhtiö ei ole osapuolena, ja siksi se on jälleen aktivoitu tällaisiin hankkeisiin.


Tarkastusraportin uusi ulkoasu

Tarkastusraportin ulkoasua on päivitetty siten, että sen sisältö on tiiviimmässä tilassa. Kuvat ja tekstit ovat saaneet uuden rakenteen.


Uusi ulkoasu tarkastuksen osoittamisessa

MEPSin sivunäkymien päivitystyö jatkuu, ja julkaisemme nyt Osoita tarkastus -sivun kompaktimmassa muodossa.


LVV-koodien päivitys

Nyt lanseerataan kattava päivitys MEPSin LVV-koodeista. Muutostyö on toteutettu yhteistyössä toimialan MEPS-käyttäjien kanssa, jotta koodit vastaisivat paremmin nykyisiä työkäytäntöjä. Muutoksen myötä MEPS-käyttäjien on opeteltava uusi tapa käyttää LVV-koodeja. 

Vanhat LVV-koodit ovat käytettävissä uusien LVV-koodien rinnalla muutaman kuukauden, jotta kaikilla on aikaa oppia uusi koodisto. Lue lisää uudesta koodistosta täältä.