Oman materiaalihinnaston käyttö laskelmassa

Laskelmassa klikkaa laskelmarivin materiaalia.

Valitse Hinnaston materiaalit -välilehti ja klikkaa haluamaasi materiaalihinnastoa otsikon Ei sovittuja hinnastoja alta.

Klikkaa haluamaasi materiaalia, määrittele mahdollinen yksikkömuutos (oletusarvona on 1) ja klikkaa Valitse.

Valitsemasi materiaali on nähtävissä laskelmassa kyseisen laskelmarivin kohdassa Materiaali.

Sovitun materiaalihinnaston käyttö laskelmassa

Laskelmassa MEPS tarjoaa sovitun materiaalihinnaston materiaalia, johon on luotu materiaaliliitos. Vaihtaaksesi materiaalin klikkaa laskelmarivin materiaalia.

Jos materiaalivalikossa on useampi materiaali materiaaliitoksella, voit vaihtaa materiaalia klikkaamalla MEPSin tarjoamaa materiaalia.

Valitse haluamasi materiaali klikkaamalla sitä.

Kun olet valinnut materiaalin, klikkaa Valitse.

Valitsemasi materiaali on nähtävissä laskelmarivin materiaalikohdassa.

Oman materiaalin lisääminen laskelmassa

Laskelmassa klikkaa laskelmarivin materiaalia.

Klikkaa välilehteä Oma materiaali, lisää tarvittavat materiaalitiedot ja klikkaa Valitse.

Kyseinen materiaali on nähtävissä laskelmarivin materiaalina.