Regressistä lokimerkintä ”Regressi: Kyllä”

Hankkeen tapahtumalokiin lisätään tapahtuma ”Regressi: Kyllä”, kun hankkeessa valitaan ”Regressi: Kyllä”.

Lokimerkintä yrityksistä ottaa yhteyttä asiakkaaseen

Tietoja hankkeesta -kohdan Yhteyshenkilöt-kohtaan on nyt lisätty loki, joka näyttää historian yrityksistä ottaa yhteyttä asiakkaaseen (kohteen haltija). Lokimerkintä luodaan, kun kohteen haltijan puhelinnumeroa tai painiketta ”Rekisteröi yritykset/puhelut” klikataan selainsovelluksessa meps.net tai tarkastussovelluksessa.