Kontaktpersonens gruppetiketter på uppdraget

Om man byter kontaktperson i ett uppdrag, tas de etiketter som tillhör kontaktpersonen bort. Den nya kontaktpersonens gruppetiketter läggs i stället till.

Uppdatering av Bilder och Dokument: nytt utseende och möjlighet att dela en mapp

Bilder och Dokument som nås i uppdraget har fått nytt utseende med placering av mappstrukturen på sidan och mapprubriker. Möjligheten att dela en mapp med en annan part har lagts till. Mappen skapas genom att klicka på ”+ Mapp” och under Åtkomst välja alternativet Delad med annan part, där du sedan väljer vem du önskar dela mappen med. Det är endast din och den valda organisationen som har åtkomst till mappen.