Lättare att hitta kontaktpersoner i MEPS och besiktningsappen

Nu kan du se samtliga kontaktpersonen som försäkringstagaren listat både i listan över kontaktpersoner i MEPS och i besiktningsappen. Dessa går dessutom att välja som närvarande vid besiktning. Det här gör det lättare att hitta rätt kontaktperson t ex när en besiktning ska utföras.

Ny inloggningssida

MEPS inloggningssida har uppdaterats enligt vår nya grafiska profil och får därför ett nytt utseende från och med denna månad.

Appen MEPSInspection

Från och med nu stöds besiktningsappen MEPSInspection för Android endast på Android v7.0 eller senare versioner.

Förändringar i MEPS material

I början av 2021 påbörjade vi det arbete som användarna länge har önskat, dvs. att uppdatera de mest använda MEPS materialen till finländska material och priser. Materialförändringar genomförs i samband med MEPS versionsreleaser och den första uppdateringen går i produktion den 10 april 2021. Priserna baserar sig på de genomsnittliga konsumentpriserna från två betydande byggvaruhus. Byggvaruhusen i fråga väljs utifrån utbudet av material som uppdateringen berör . Vid specifikation av priser syftar vi till att undvika utbudet av nätbutiker.

Prisuppdateringar för finska material görs en gång om året om inte väsentliga förändringar av marknadspriserna kräver något annat.

Möjliga frågor besvaras av

Vesa Rikka, vesa.rikka@cabgroup.fi, 045 219 9905

Ronny Karlsson, ronny.karlsson@cabgroup.fi, 050 349 6878

Materialförändringar 10 april 2021

Sökvägar i MEPS:

• GOLV > Sockel och list > Sockel > Profilsockel > Profilsockel trä/stålregel

• GOLV > Sockel och list > Sockel > Profilsockel > Profilsockel lättbetong

• GOLV > Sockel och list > Sockel > Profilsockel > Profilsockel betong

Utgående och ny materiallista:

Sökvägar i MEPS:

• GOLV > Sockel och list > Sockel > Slät sockel > Slät sockel trä/stålregel
  • GOLV > Sockel och list > Sockel > Slät sockel > Slät sockel lättbetong
  • GOLV > Sockel och list > Sockel > Slät sockel > Slät sockel betong

Utgående och ny materiallista: