Utökade delar i avtal och dess inställningar

Nu kan man under Vårt företag – Avtalsinställningar, fördefiniera texter för avtalets omfattning och beräkning av avstånd. Man kan även lägga till övrig prisinformation som är en ny del i avtalet. Dessa fördefinierade texter kan exponeras och användas när ett avtal skapas.

I avtalet finns även möjlighet att lägga till en miljöbedömning och information om utföraren som visas upp i samband med inbjudan i ett uppdrag.

Krav på beslut om ersättningsbarhet innan kalkyl kan skickas (?)

För att förhindra att det skickas kalkyler som inte är ersättningsbara i försäkringsuppdrag krävs det numera ett beslut om att skadan är ersättningsbar eller att komplettering erfordras för att entreprenören ska kunna skicka in kalkylen. Saknas beslutet går det inte att skicka kalkylen.

Nytt utseende för MEPS

Känner du inte riktigt igen MEPS? Det beror på att vi bytt logotyp och färger och att vi uppdaterar detta löpande i olika delar av systemet.

Mejl från MEPS – Powered by CAB

Som avsändare av alla våra mejl står numera MEPS – powered by CAB. Vi har även förtydligat att dessa mejl inte går att svara på.

Uppdragsbild i Arbetsorder Beta

Utvecklingen av nya funktionen Arbetsorder Beta fortsätter. Nu syns uppdragsbilden som visas i MEPS även i Arbetsorder Beta.

Dela besiktningsrapport via e-post

Nu går det att som besiktningstekniker välja att dela besiktningsrapporten via mejl när en besiktning slutförs. För att kunna använda funktionen måste den bockas i under Vårt företag - Kundkommunikation. Har beställarorganisationen valt att inte använda denna funktion så kan heller ingen annan i de uppdragen göra det.

Ljust läge i MEPS besiktningsapp

För de som använder dark mode i sin enhet har vissa funktioner i MEPS besiktningsapp inte visats helt tillfredställande. Därför visar vi light mode för alla användare oavsett enhetens inställning.

Sökfilter i kalkyleringen

Vi har adderat ett filter i kodsökningen i kalkyleringen. Filtret visar antal sökträffar per rotkategori i trädet, och gör det lättare att hitta rätt kod. Filtret kan döljas om så önskas.