Sopimuslaajennukset ja niiden asetukset

Kohdassa Meidän yritys – Sopimusasetukset voit esimääritellä sopimustekstit sopimuksen laajuudesta ja matkan laskemisesta. Voit esimääritellä sopimukseen myös muuta hintatietoa. Näitä esimääriteltyjä tekstejä voidaan käyttää sopimusta luotaessa.

Sopimuksessa on myös mahdollisuus lisätä työn suorittajalle ympäristöluokitus, joka näytetään hankekutsun yhteydessä.

Korvauspäätös tehtävä ennen laskelman lähettämistä

Vakuutusyhtiöhankkeessa on korvauspäätös tehtävä ennen kuin laskelman voi lähettää päätettäväksi. Laskelma voidaan lähettää, kun päätös on ”Korvattava vahinko” tai ”Täydennystä vaaditaan”. Jos päätös puuttuu tai ”Vahinko ei ole korvattava”, ei laskelmaa voida lähettää.

MEPSin uusi ulkoasu

Eikö MEPS tunnu enää tutun näköiseltä? Se johtuu siitä, että logomme ja värimme ovat uusiutuneet, ja päivitämme MEPSiä näiltä osin.

Sähköposti MEPSistä – Powered by CAB

Kaikkien sähköpostiemme lähettäjänä on nyt ”MEPS – Powered by CAB”. Olemme myös lisänneet sähköposteihin maininnan, että sähköpostiin ei voi vastata.

Hankkeen kuva Työtilaukset BETAssa

Uuden Työtilaukset BETA -toiminnon kehitys jatkuu. Nyt hankkeen kuva on nähtävissä myös Työtilaukset BETAssa.

Tarkastusraportin jakaminen sähköpostitse

Tarkastussovelluksesta voi nyt jakaa tarkastusraportin sähköpostitse tarkastuksen loppuun suorittamisen yhteydessä. Jotta toimintoa voi käyttää, tulee kohdan Meidän yritys – Asiakasviestintä asetuksissa valita, että tarkastusraportin lähettäminen sähköpostitse on sallittua. Jos tilaajaorganisaatio (vakuutusyhtiö) ei omissa asetuksissaan ole tätä toimintoa sallinut, ei tarkastusraportin lähettäminen tällöin ole mahdollista kyseisen tilaajan hankkeissa.

Vaalea tila MEPS-tarkastussovelluksessa

Niillä, jotka käyttävät laitteessaan tummaa tilaa, eivät tietyt MEPS-tarkastussovelluksen toiminnot ole näkyneet tyydyttävästi. Tästä syystä MEPS-tarkastussovellus näytetään aina vaaleassa tilassa riippumatta käytettävän laitteen asetuksista.

Koodien hakusuodatin laskelmassa

Olemme lisänneet suodattimen laskelman koodihakutoimintoon. Suodatin näyttää hakutulosten kappalemäärät puurakenteessa per kategoria, mikä helpottaa oikean koodin löytämistä. Suodattimen voi halutessaan piilottaa.