Denne funksjonen er en tilleggsfunksjon som er integrert i Appen MepsInspection.

Funksjonen har en tilleggskostnad. For mer informasjon om dette henviser vi til Meps prislisten

Floor Plan Creator (FPC) fungerer litt forskjellig i forskjellige operativsystemer.

Android:
- Floor Plan Creator installeres som en App i Play Butikken

- Appen kan brukes i offline modus

IOS (Iphone/Ipad), Windows

- Floor Plan Creator benytter et webgrensesnitt

- Funksjonen trenger ikke installeres

- Funksjonen krever tilkobling til internett

Under fliken Planskisser.

Lag en planskisse med Floor Plan Creator ved å trykke på den blå knappen. Eller symbolet oppe i høyre hjørnet.

Når det finnes en eksisterende planskisse kan man velge alternativet Rediger eksisterende.

Du flyttes da videre fra MepsInspection til appen Floor Plan Creator.

For flere instruksjoner om hvordan du bruker denne appen henviser vi til Hjelp og Guide i Floor Plan Creator

Når du er ferdig med planskissen trykker du på:

For Android:

Lagre eller telefonens tilbake knapp

Velg Save and Quit

For Windows eller IOS (Iphone/Ipad):

Trykk på X