Meidän yrityksen käyttäjätiedoissa käyttäjän poissaoloajan ja sijaisen voi määritellä pääkäyttäjä.

Kohdassa Meidän yritys à Käyttäjät klikkaa sen käyttäjän riviä, jolle haluat määritellä poissaoloajan ja sijaisen.

Klikkaa + Poissaolo.

Anna alkamisaika (pvm + klo) ja päättymisaika (pvm + klo) ja valitse sijainen. Klikkaa Tallenna.

Poissaolo- ja sijaistiedon voi poistaa ennen sen päättymistä klikkaamalla roskakorikuvaketta. Tieto poistuu automaattisesti päättymisajan umpeuduttua.

Poisto tulee vahvistaa klikkaamalla Kyllä, poista.