Hankesivun suodatintaulu jää valittuun tilaan

Hankesivun suodatintaulu on aikaisemmin näytetty aina, kun hankesivulle siirrytään. Tämän julkaisun jälkeen suodatintaulun näkyvyys riippuu käyttäjän viimeisimmästä valinnasta.

Parannettu kuvien zoomaus

Olemme tuoneet uuden kuvien näyttötyökalun Mepsiin, jossa käyttäjä voi näytöllä zoomata kuvia ja lukea kuvatekstejä. Kuvien tutkiminen päätöstä ja kommunikointia varten on nyt helpompaa.

Laskelmassa tilakohtaiset kustannukset

Laskennan helpottamiseksi näytetään suodatintoiminnossa kustannukset (suora työ ja materiaalit) tiloittain. Kustannukset sovitetaan valitun suodatuksen mukaisesti.

Sovittujen ja omien koodien tyypin muuttaminen laskelmassa

Sovittujen ja omien koodien tyypin muuttaminen on nyt mahdollista samalla tavalla kuin muissakin Mepsin koodeissa. Tämä muutos on huomioitu myös kaikissa yhteenvedoissa. Tämän myötä kustannusten jako hankkeessa sovittujen ja omien koodien osalta on yksinkertaisempaa.