Sovittujen ja omien koodien muokkausta parannettu Beta-laskelmassa

Sovittujen ja omien koodien muokkausikkuna avaaminen on nyt mahdollista myös klikkaamalla sitä koodirivin kohtaa, jota on mahdollista muokata. Aikaisemmin tämä oli mahdollista tehdä vain koodin nimikkeestä.

Muistiinpanot-osiota parannettu Beta-laskelmassa

Laskelmanäytössä näytetään nyt enemmän muistiinpanoja. Esimerkiksi kartoituksen tiloissa tehdyt muistiinpanot ovat nähtävissä laskelmanäytössä. Muistiinpanojen muokkaaminen ja lisääminen on myös mahdollista laskelmanäytössä.

Mallit Beta-laskelmassa

Meps-mallit ja Omat mallit ovat nyt käytettävissä myös Beta-laskelmassa. Oman mallin valinta ja koodien lisääminen mallista suodatuksen avulla on mahdollista. Olemassa olevien omien mallien käyttö on mahdollista myös Beta-laskelmassa. Meps-mallit ovat uusia.

Beta-laskelma korvaa pian nykyisen laskelman

Uusi Beta-laskelma tulee korvaamaan nykyisen laskelman kesäkuun alussa. Samalla nykyinen laskelmanäyttö poistetaan valikosta. Suosittelemme, että alat käyttämään Beta-laskelmaa jo nyt, jotta totut siihen. Ylimenokauden ajan nykyiseen laskelmanäyttöön siirtyminen on mahdollista Beta-laskelmassa olevan painikkeen kautta. Painike on suunniteltu poistettavan elokuun julkaisun yhteydessä.

Muutoksesta tullaan kertomaan enemmän erillisessä tiedotteessa.

Ylävalikossa nähtävissä myös luetut viestit

Ylävalikon viestilinkistä on nyt mahdollista nähdä myös luetut viestit. Aikaisemmin klikattu viestilinkki on poistettu näkymästä, mutta nyt viimeiset 20 klikattua linkkiä jäävät näkyviin.

Kuvien lisääminen ja muokkaaminen tarkastuksen tiloissa selainsovelluksessa

Kuvien lisääminen ja muokkaaminen tarkastuksen tiloissa on nyt mahdollista myös selainsovelluksessa. Aikaisemmin tämä oli mahdollista vain tarkastussovelluksessa.

Mittapisteiden lisääminen selainsovelluksessa

Mittapisteiden lisääminen kosteusmittauspöytäkirjan kuvaan tai pohjapiirrokseen on nyt mahdollista myös selainsovelluksessa. Mittapisteiden eri värit kuvaavat mittapisteen kosteustasoa. Aikaisemmin mittapisteet on voinut lisätä ainoastaan tarkastussovelluksessa.

Sopimusten suodattaminen toimialoittain

Sopimusvastaava voi sopimusta tehdessään suodattaa osapuolia nyt myös toimialan mukaan. Aikaisemmin suodatus on ollut mahdollista nimen, osoitteen, postinumeron ja paikkakunnan perusteella.

Sopimusten suodattaminen hankesivulla muuttunut

Hankesivun suodatuksessa näytetään vain ne sopimukset, joita käytetään saman organisaation tai kustannuspaikan hankkeissa, joihin käyttäjä kuuluu. Aikaisemmin on näytetty kaikki emo-organisaation tai organisaation kustannuspaikan hyväksymät sopimukset, vaikka ne eivät olisikaan olleet käytössä.