Yli 3 kuukautta vanhat Tehtävät- ja Tiedot-kortit poistetaan

Yli 3 kuukautta vanhat Tehtävät- ja Tiedot-kortit poistetaan automaattisesti aloitussivulta. Tämä toteutetaan, jotta ajankohtaisemmille korteille on tilaa.

 

Työpöytämuutoksia Beta-laskelmassa

Beta-laskelmassa voi merkitä, muuttaa tyyppiä, suorittajaa tai toimialaa samanaikaisesti useamman koodin osalta. Uusi toimintokuvakevalikko sijaitsee laskelman koodien yläpuolella, jotta muutosten tekeminen olisi helpompaa. Aikaisemmin vastaava valikko sijaitsi sivun alaosassa.

 

Linkki yhteenvetoihin Beta-laskelmassa

Beta-laskelman yhteenvedoissa on linkki yhteenvetoihin Yhteenveto kustannuksista, Kustannusten jako ja Yhteenveto kokonaiskustannuksista.

 

Esivalittu suorittaja Beta-laskelmassa

Beta-laskelmassa on nähtävissä kuka asetetaan suorittajaksi uusin koodeihin. Esivalitun suorittajan voi helposti vaihtaa.

 

Koodeja kuvaava tietokenttä Beta-laskelmassa

Beta-laskelman puurakenteeseen on jokaisen koodin yhteyteen lisätty koodia kuvaava tietokenttä. Klikkaamalla pientä i-kuvaketta koodin vieressä saat tietokentän näkyviin.

 

Muut parannukset Beta-laskelmassa

Siirtyminen koodista suoraan puurakenteeseen on mahdollista. On myös mahdollista poistaa ryhmiä (joita aikaisemmin kutsuttiin otsikoiksi) ja yksittäisiä kohtia.

 

Kohteen osoite sähköpostin otsikossa

Hankkeen osoite näytetään Mepsistä lähetetyn sähköpostin Aihe-kentässä. Tämä käyttäjien toivoma muutos helpottaa havaitsemaan mistä hankkeesta on kyse ilman, että sähköpostia tarvitsee avata.