Mepsiin kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjänimi ja linkki salasanan määrittelemiseksi lähetetään uuden Meps-käyttäjän sähköpostiosoitteeseen.

Kun olet määritellyt salasanan, siirry Mepsin kirjautumissivulle käynnistämällä selain ja kirjoittamalla osoitteeksi https://meps.net/.

Anna käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa Sisäänkirjautuminen

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi ja anna käyttäjätunnuksesi, niin saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit määritellä itsellesi uuden salasanan.