Release notes: Meps Tarkastus-App

Mepsin uusi Tarkastus-App julkaistaan 9. tammikuuta iOS ja Windows-laitteille. Android-laitteille App julkaistaan 14. tammikuuta. Voit käydä katsomassa tarkemmat tiedot uudesta Appista käyttöohjeesta, joka on ladatavissa Mepsin tuotetuen sivuilta.

Muutokset koskevat etupäässä Appin ulkoasua ja menu-valikkoja.

Uusi päävalikko

Olemme koonneet kaikki toiminnot yhden yleisen menu-valikon alle. Tämä antaa käyttäjälle selkeämmän kokonaiskuvan ja mahdollistaa sujuvamman siirtymisen tarkastuksen eri aihealueiden välillä.

Lomakkeen tyyppi / vaihda lomaketta sijaitsee nykyään etusivulla, eikä Lomake-valikon alla kuten ennen.

Meps huvudmeny

Uusi kuvagalleria

Kaikki tarkastuksen kuvat on koottu yhteen kuvagalleriaan. Voit editoida, siirtää ja viedä ulos kuvia täällä. Voit myös käyttää piirto-ohjelmaa piirtääksesi kuvia.

Kuvagalleria löytyy oheisen kuvakkeen takaa:

Meps bildgalleri

Pohjakuvat ja Kosteusmittaus

Olemme muuttaneet Pohjakuvan ja Kosteusmittauspöytäkirjan järjestystä. Jatkossa Kosteusmittauspöytäkirja löytyy Pohjakuva-otsikon alta.

Lisää Pohjakuva valitsemalla:

symbol planskiss

Voit joko valita olemassa olevan kuvan tai luoda uuden käyttämällä piirto-ohjelmaa.

Kosteusmittauspöytäkirja luodaan määrittämällä mittauspisteet. Nämä sijoitetaan pohjakuvaan klikkaamalla oheista kuvaketta piirto-ohjelmassa.

Planskisser och fuktprotokoll

Muita muutoksia

• Yhteenveto hankkeen tiedoista näkyy jatkossa etusivulla, esimerkiksi Vahingon tyyppi, Laajuus, Hanke, Vakuutustiedot ja Käytännön tietoja.
  • Yhteyshenkilöt ja Läsnäolijat näkyvät nyt Yhteyshenkilöt-otsikon alla.
  • Tilojen kohdalla näkyy onko tilaan liitetty kuvia.
  • Jatkossa kun haluat käydä läpi ja päättää tarkastuksen, tulee sinun klikata Tarkasta ja Päätä -painiketta, joka löytyy päävalikosta. Aiemmin tämä toiminto tehtiin klikkaamalla Raportti.
  • Kamera-painike näkyy jatkossa kaikkien alinäkymien yhteydessä, jolloin voit lisätä sujuvammin kuvia raportille.
  • Kuvagalleriassa on mahdollista siirtää ja viedä ulos useita kuvia samalla kertaa.