Mepsin 4. toukokuuta julkaistavassa versiossa on uutta se, että Meps avautuu Aloitus-sivulle, kun kirjaudut sovellukseen. Voit myös lisätä vakiotekstejä hankekutsuun, joka säästää aikaa, jos käytät aina samaa viestiä. Myös hinnastojen, joissa ei ole luotu materiaaliyhteyksiä Mepsin materiaaleihin, käyttö ja konvertoiminen laskelmassa on muuttunut sujuvammaksi.

Alla voit lukea enemmän uuden version sisällöstä.


Yhteenveto Mepsin Release notesista


  • Materiaaliyksikön muuntoluku laskelmassa
  • Aloitussivuksi Aloitus
  • Vakiotekstit hankekutsussa
  • Koordinaattori voi kutsua asiakkaan asiakassivustolle
  • Oman haun poiston vahvistaminen
  • Mepsin materiaalihintojen päivitys


Materiaaliyksikön muuntoluku laskelmassa

Kun laskelmassa valitaan hinnastosta oma materiaali, jolla ei ole yhteyttä Meps-materiaaliin, voidaan nyt määrittää materiaalin yksikön muuntoluku materiaalin laskelmaan lisäämisen yhteydessä. Tämä helpottaa laskelmassa sellaisen hinnaston käyttämistä, jonka materiaaleille ei ole luotu yhteyttä Mepsin materiaaleihin.


Aloitus aloitussivuksi

”Aloitus” on nyt määritelty aloitussivuksi, kun käyttäjä kirjautuu Mepsiin. Tämä selkeyttää Aloitus-sivun käyttöä ja parantaa järjestelmän suorituskykyä.


Vakiotekstit

Nyt hankekutsun yhteydessä on mahdollista lisätä kutsuun vakioteksti. Tämä mahdollistaa selkeän vakiomuotoisen kutsun luomisen nopeasti. Vakiotekstit luodaan ja muokataan kohdassa Meidän yritys / Vakiotekstit.


Koordinaattori voi kutsua asiakkaan asiakassivustolle

Koordinaattori, joka toimii vakuutusyhtiön edustajana, voi nyt lähettää asiakkaalle kutsun asiakkaan hankesivulle. Tämä parantaa koordinaattorin toimimista vakuutusyhtiön edustajana hankkeessa.


Oman haun poiston vahvistaminen

Hankesivustolle tallennettuja omia hakuja ei voi enää erehdyksessä poistaa. Käyttäjän tulee vahvistaa tallennetun haun poisto ennen kuin se poistetaan.


Mepsin materiaalihintojen päivitys

Kuten aikaisemmin on tiedotettu, tullaan Mepsin materiaalihinnat päivittämään. Päivitys tehdään, jotta Mepsin materiaalihinnat vastaisivat keskimääräisiä kuluttajahintoja.


Katso uudet, muutetut ja poistetut koodit