Mepsin 15.6.2019 julkaistavassa versiossa on helpompaa erottaa käsitelläänkö aktiivista vai arkistoitua hanketta. Lisäksi paikkaa, jossa hanke merkitään valmiiksi, on muutettu ja tarkastajan tarkastuskohteiden välinen etäisyys on poistettu.

Alla voit lukea enemmän uuden version sisällöstä.

Yhteenveto - Release notes Meps

• Hanke valmis
  • Arkistoitu hanke ja Uudelleenaktivoi hanke
  • Etäisyys varattuihin tarkastuksiin tarkastuksen osoituksen yhteydessä

Hanke valmis

Toiminnallisuus Hanke valmis, joka aikaisemmin sijaitsi Tapahtumissa, on siirretty kohtaan Hankkeen osapuolet, jotta se ei jää huomiotta.

Arkistoitu hanke ja Uudelleenaktivoi hanke

Aikaisemmin on ollut vaikeata erottaa, käsitteleekö arkistoitua hanketta vai aktiivista hanketta. Nyt näytön yläreunan vaakapalkki osoittaa selkeästi, että käsittelet arkistoitua hanketta. Jos haluat uudelleenaktivoida hankkeen, voit tehdä sen samassa vaakapalkissa.

Etäisyys varattuihin tarkastuksiin tarkastuksen osoituksen yhteydessä

Uuden tarkastuskohteen ja jo varattujen tarkastuskohteiden välinen etäisyys on poistettu tarkastuksen osoittamisen yhteydestä. Kaikki olemassa olevat tarkastukset näkyvät edelleen karttanäkymässä. Kun uutta tarkastusta osoitetaan, näytetään edelleen tarkastuskohteen ja tarkastajan lähtöosoitteen välinen etäisyys.

Uudet, muutetut ja poistetut koodit

Katso uudet, muutetut ja poistetut koodit