Tämä on lisätoiminto, joka on integroitu MepsTarkastus-sovellukseen.

Toiminnon käyttö on maksullista. Lisätietoa löydät Mepsin hinnastosta.

Floor Plan Creator (FPC) toimii hieman eri tavoin eri käyttöjärjestelmissä.

Android:
- Floor Plan Creator asennetaan sovelluksena Play-kaupasta.

- Sovellusta voi käyttää offline-tilassa.

IOS (Iphone/Ipad), Windows

- Floor Plan Creator käyttää web-käyttöliittymää.

- Toimintoa ei tarvitse asentaa.

- Toiminto edellyttää internet-yhteyttä.

Pohjapiirrokset-välilehdellä luot pohjapiirroksen Floor Plan Creatorilla klikkaamalla sinistä painiketta tai kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Kun pohjapiirros on jo olemassa, voidaan valita vaihtoehto muokkaa nykyistä.

Seuraavaksi siirryt MepsTarkastus-sovelluksesta Floor Plan Creator -sovellukseen.

Enemmän tietoa sovelluksen käytöstä Floor Plan Creatorin Apua- ja Opas-osioista.

Kun pohjapiirros on valmis, klikkaa:

Androidissa:

Tallenna tai mobiilin painiketta takaisin ja valitse Tallenna ja poistu

Windows tai IOS (Iphone/Ipad):

Klikkaa X

Palaat takaisin sovellukseen MepsTarkastus

Luodaksesi uuden tilan vastaa kyllä. Tilan mitat perustuvat tekemääsi pohjapiirustukseen.

Valitse tilatyyppi uudelle tilalle.
Nyt Floor Plan Creatorilla luotu pohjapiirros on kuvana tarkastuksessa.

Tarkastuksessa on myös uudet tilat, jotka tuotiin Floor Plan Creatorista.

Näissä tiloissa on lattian, seinän ja katon mitat ja pinta-alat sekä ikkuna- ja oviaukkojen vähennykset.