Jos olet unohtanut Mepsin salasanasi, voit pyytää salasanan uusimista klikkaamalla sisäänkirjautumissivulla Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?

Anna käyttäjätunnuksesi tai salasanasi ja klikkaa Pyydä salasanan uusimista. Mepsin käyttäjätiliisi määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköposti salasanan uudellen määrittelemiseksi.

Huomaa, jos pyydät salasanan uusimista sähköpostiosoitteella, joka on useammassa käyttäjätilissä, saat sähköpostin, jossa pyydetään vastaamaan mitä käyttäjätunnusta salasanan uusiminen koskee. Tällöin salasanan uusiminen siirtyy automaattisesta käsittelystä tuotetuen (support@cabgroup.fi) hoidettavaksi.