Miten Oma malli luodaan kohdassa Meidän yritys / Mallit?

Siirry Meidän yritys à Mallit ja klikkaa oikeasta yläkulmasta + Luo malli.

Lisää mallin nimi, joka kuvaa mahdollisimman hyvin mallin sisältöä.
Lisää halutessasi mallin tunnisteet.

Klikkaa halutessasi ylävalikosta käsiteltävän tilan rakenneosaa selkeyttääksesi näkymää.

Klikkaa plussaa sen tilan rakenneosan edessä, johon lisäät koodeja.

Kun olet lisännyt mallin kaikki koodit, klikkaa yläpalkin Luonnokset-laatikossa olevaa nuolta ja valitse kenellä on pääsy laskelmapohjaan.

Näet luomasi mallin Mallit-listauksessa ja se on käytettävissä laskelmassa. Voit poistaa mallin klikkaamalla rivin roskakorikuvaketta.

Miten Oma malli luodaan laskelman yhteydessä?

Klikkaa laskelmassa kaikkien niiden koodirivien ruutua, jotka haluat kopioida Omaan malliin. Klikkaa mallikuvaketta toimintokuvakerivillä.

Lisää mallin nimi ja tunnisteet (omat etiketit, tilat, sijainnit). Valitse kenellä on pääsy laskelmapohjaan ja klikkaa Tallenna.

Näet luomasi mallin Mallit-listauksessa ja sen on käytettävissä laskelmassa.