Voit kopioida laskelmakoodeja toiseen tilaan tai toiseen laskelmaan. Kopiointi ja liittäminen täytyy tapahtua samassa selaimessa.

Valitse kopioitavat koodirivit. Voit valita kopioitavat koodit yksitellen…

...tai ryhmittäin...

...tai kaikki tilan koodit.

Kopioi valitut koodit klikkaamalla Kopioi-kuvaketta.

Liitä-kuvakkeessa näet liitettävien koodien lukumäärän.

Siirry saman laskelman toiseen tilaan tai toisen laskelman tilaan, johon haluat liittää kopioidut koodirivit. Klikkaa Liitä-kuvaketta.

Tarkista ja muuta tarvittaessa koodirivien yksityiskohdat, kuten määrä ja materiaali.